Drenth & Verkaart Strafrechtadvocaten, opgericht in 2001, is een strafrechtkantoor met een uitstekende reputatie. Het kantoor bedient zowel particulieren als ondernemingen. De advocaten, stuk voor stuk ervaren en gedreven strafpleiters, behandelen strafzaken in het gehele land. Regelmatig gaat het daarbij om grote, spraakmakende en publiciteitsgevoelige zaken. Snelheid en doortastendheid zijn kenmerken van onze benadering, zorgvuldigheid en vastberadenheid evenzeer. Daardoor bent u bij Drenth & Verkaart Strafrechtadvocaten verzekerd van rechtsbijstand met een hoog kwaliteitsniveau.

Ons team bestaat uit 3 advocaten. De lijnen zijn kort en tussen de advocaten vindt continu afstemming en overleg plaats.

Cliëntenbestand

Ons cliëntenbestand is zeer uiteenlopend. Van particulieren tot (inter)nationale bedrijven en overheidsdiensten. Wij adviseren onze cliënten op welke wijze ze strafrechtelijke problemen kunnen voorkomen of kunnen aanpakken, wanneer een dagvaarding is ontvangen of bij verhoren of invallen door opsporingsdiensten.