De advocaten van Drenth & Verkaart Strafrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht en behandelen uitsluitend strafzaken. Vanwege het specialisme in het strafrecht hebben zij niet alleen veel kennis van het strafrecht, maar zijn zij ook goed op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het strafrecht. Op het kantoor wordt intensief samengewerkt waardoor u, ook op de korte termijn, verzekerd bent van een goede verdediging.

Het kantoor behandelt algemene strafzaken zoals geweldzaken, levensdelicten, zedenzaken, vermogensdelicten, fraude en verkeerstrafrecht. Ook worden verdenkingen van overtreding van de Wet Wapens en Munitie en de Opiumwet door het kantoor behandeld.

Naast de algemene strafrechtpraktijk, zijn de advocaten gespecialiseerd in het economisch strafrecht, milieustrafrecht, financieel strafrecht, medisch strafrecht en militair strafrecht. Ook voor zaken met betrekking tot het jeugdstrafrecht, internationaal strafrecht, vreemdelingenrecht en ontnemingszaken kunt u bij ons kantoor terecht.

Drenth & Verkaart Strafrechtadvocaten staat zowel particulieren, (inter)nationale bedrijf als overheidsdiensten bij. U en uw belangen staan centraal bij ons kantoor. De advocaten kunnen u adviseren hoe u strafrechtelijke problemen kan voorkomen of aanpakken. Zij kunnen u in heel Nederland bijstaan.